viernes, 20 de noviembre de 2009

Campanya .... Si !

Ido... després de pensar-hi crec que una bona manera de programar batalletes seria montar una petita campanya per la conquesta de un troç de terra nou.

Se m'ha acudit que cada territori pot fer en essència dues coses, l'interés que pot tenir algun jugador a conquerir un territori o un altre és que aquests li donin avantatge sobre l'altre jugador a l'hora de la batalla.
Així doncs se m'ha acudit de fer territoris que li donin punts adicionals d'exèrcit i que altres territoris li donin la capacitat de tenir mes unitats de les permeses a les llistes d'exèrcit.
Els territoris que donen punts son molt útils, perque permeten que el jugador acapari punts mentres manté aquells territoris i que els pugui desplegar on sigui de les zones que controla, els territoris que li desbloquejen tipus d'unitats li seran utils per a poder acumular tropes on li calgui reforçar els territoris.
Les batalles no es lliuraran igualadament, sino que en algú invadir una zona, lluitara amb part (la que ell vulgui) de l'exèrcit de la zona desde la que ataca i el que defensa ho haurà de fer amb la part que designi d'aquella mateixa zona, les parts no designades a defensa hauran de sortir de la zona si es perd la batalla.
S'han de tenir en compte que els bonus son globals i que s'han de declarar on hi ha cada bonus a cada moment de la campanya.
Deixo aquí el mapa llegenda. Proposau canvis.


2 comentarios:

  1. Sé que me diràs que som un "aguafiestas", però no creus que és millor començar amb partides normaletes per a anar agafant experiència abans de ficar-mos en campanyes èpiques?

    Personalment crec que el millor per a aprendre'n son batalletes a 1500 punts (2000 si voleu anar a lo gran). I amb el temps dissenyar una lligueta o una campanya.

    Jo, encara que tengui reglament de la 6ena i tot això som bstant noob, així que no només ho dic pels que es reincorporen...

    Bé, reconec que jo som de fer les coses poc a poc i amb bona lletra, hehe, però aquesta és la meva opinió.

    ResponderEliminar
  2. Sisi, si es per mes envant, no per començar ara tot d'una.

    Perventura les festes de nadal seran bon moment per començar les batalletes.

    La idea era exposar-ho ara i anar retocant.

    ResponderEliminar