martes, 5 de enero de 2010

Multipartides Nadalenques

Aquest Nadal aprofitarem que teniem per aquí a Lord Alexander i també cridarem en Kuranes per fer un dia complet de GUERRA!!

Primer ferem dues mini partides,

Elfos Silvanos vs Enanos: Que varen guanyar els Enanos pero després no se perque varen sortir un munt de regles que tal vegada haurien canviat la victoria en favor dels Elfos ejem ejem ¬¬

De Warhammer


De Warhammer


De Warhammer


Skavens vs Bretonia: I ara ho xerravem en Atlante i jo que creim que va guanyar Skavens, pero de totes maneres convid a en Kuranes i a en Lord Alexander a que ens facin la cronica de la seva partida :)

De Warhammer


De Warhammer


De Warhammer


De Warhammer


Per finalitzar el vespre ferem una partida de Elfos + Bretonia contra Skavens + Enanos, amb les nostres regles particulars d'aliances :D

No me demaneu perque... pero no ferem cap fotografia u.u quin desastres que som!!!

1 comentario:

  1. M'ho vaig passar de conya aquest dia!!

    De sa batalla contra els Skavens he aprés a acompañar sempre a sa caballería. Perque tot i els seu poder destructiu, no es pot deixar els seus flancs sense protegir..

    A sa batalla gran, crec que vam idear una bona táctica na Tayra i jo, (mitja Tayra, que s'altre no esteia d'es tot jaja) Vam esperar a que es número d'unitats enemigues es molestesin mutuament en el seu avanç (lo que va funcionar, només mirant el que trigaven els contraris en decidir i moure jeje ) i aguantar sa cárrega de sa caballería el máxim possible..

    S'ha de comentar sa labor gran que van fer els exploradors i sa caballería rápida silvana.. atacant pel flanc dret..

    A mem quan repetim!!

    ResponderEliminar