lunes, 1 de febrero de 2010

Ultimes notícies de la Campanya


Després d'algunes baixes per malalties (ànim tio, no serà ni tan dur ni tan llarg, ja ho voràs), hem dereft el mapa de campaña. Voreu que els territoris no tenen punts assignats, això es perque tots produeixen el mateix, 50 punts.

Hi ha mes rutes marítimes per compensar la diferencia de territoris, en Pedro na Regina i en Marco i en Pepe en tenen un mes que la resta.

En Juanan es la nova incorporació i ocupa les antigues zones Skaven, l'Skaven ara te les terres del que fou un alto elfo... que després de pendré una poció de batalla torna verd... diuen que mes envant podria apareixer fens ZopeZ.

Ara tothom te 500 punts a cada territori que poseeix, per a divendres s'ha d'haver entregat els moviments de cada tropa, per el que pensau com moureu per a conglomerar els vostres punts a segons quines zones.

Es IMPOSSIBLE que tengeu 2000 punts a una zona, ja provareu de fer els moviments per aglutinar, voreu com no podeu.

Recordeu a llegir el fil de Gmail, recordem la possibilitat de fer tributs amb els vostres punts generats.

VULL APROFITAR AQUEST POST per a indicar que totes les batalles duraran 6 torns, però que sera possible que un exercit es retiri (haura de sortir per el seu costat de la taula) a partir del 4 torn (aquest inclos). El que vol dir que podreu evitar sofrir mes baixes i salvar el que pogueu abans de ser masacrats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario